Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Nieuw Drama Treft Herstelde Frenkie De Jong

Nieuw drama treft herstelde Frenkie de Jong

FC Barcelona kampt met tegenslag in voorbereiding op Europa League-duel

Nederlandse middenvelder opnieuw geblesseerd

Frenkie de Jong heeft opnieuw een blessure opgelopen. De Nederlandse middenvelder van FC Barcelona kampt met een hamstringblessure en mist daardoor de komende weken meerdere wedstrijden.

De Jong liep de blessure op tijdens de training. Hij moest daardoor ook de wedstrijd tegen Villarreal missen. De verwachting is dat De Jong minimaal twee weken uit de roulatie is.

Dit is een nieuwe tegenslag voor De Jong, die pas net was hersteld van een eerdere blessure. De middenvelder miste daardoor al meerdere wedstrijden.

Het is nog onduidelijk of De Jong op tijd fit zal zijn voor de returnwedstrijd tegen Manchester United in de Europa League. De eerste wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel.

Voor FC Barcelona is de blessure van De Jong een aderlating. De middenvelder is een belangrijke schakel in het team van Xavi. De Jong staat bekend om zijn uitstekende passing en dribbelvaardigheden.

In de laatste wedstrijden speelde De Jong een belangrijke rol. Hij was een van de uitblinkers in de overwinning op Real Betis. Ook in de wedstrijd tegen Villarreal speelde De Jong een goede wedstrijd.

De blessure van De Jong is een tegenslag voor FC Barcelona, maar de club hoopt dat de middenvelder snel weer terugkeert op het veld.


Comments